Diari digital d'Andorra Bondia
 Espot i Martí van voler mostrar la seva amistat el dia de la penjada de cartells.
Espot i Martí van voler mostrar la seva amistat el dia de la penjada de cartells.

DA confia que Martí aporti com a simpatitzant “experiència i bagatge”


Escrit per: 
Meritxell Prat

Demòcrates (DA) va confirmar ahir que divendres passat l’excap de Govern, Antoni Martí, va fer arribar una carta al president de la formació, Xavier Espot, informant-lo de la voluntat de donar-se de baixa com a afiliat al partit. Tot i així, Martí va aclarir que es mantindria dins del partit com a “simpatitzant”. Amb aquest nou estatus, des de DA es va recordar que Martí tindrà veu i podrà assistir a reunions, congressos i altres esdeveniments en el si de la formació, però en canvi no tindrà dret a vot ni a accedir a cap càrrec.

Des de DA es va remarcar que “respectem” la decisió presa pel polític escaldenc i es van mostrar confiats que com a simpatitzant, “aporti la seva experiència i bagatge per sumar al projecte de Demòcrates”. 

La baixa de Martí com a militant arriba just després d’unes eleccions comunals en què DA ha perdut la corporació escaldenca que ha quedat en mans del PS, després d’una pugna interna per la formació de llistes, en què Martí va acabar imposant el seu criteri i evitant una candidatura conjunta entre DA i Liberals.

Ahir, però, els cònsols d’Escaldes, Trini Marín i Marc Calvet, treien importància a la decisió de Martí i asseguraven que “segueix formant part de l’equip, però entenem que hagi volgut fer una pausa”. Igualment van negar discrepàncies a l’hora de fer la candidatura i van parlar que hi havia hagut “un diàleg i un intercanvi d’opinions amb tota sinceritat”. En aquest sentit van negar que la baixa com a militant de qui va impulsar DA es vegi com l’inici d’una trencadissa interna i van descartar que es puguin produir noves baixes. “Si ens mireu a nosaltres, no”, va afirmar Marín. Calvet va insistir que una derrota per 10 vots “no es pot entendre com que hàgim fet mal fet”, i van tornar a defensar la decisió de fer una llista sense L’A.

DA
martí
aporti
simpatitzant
experiència
bagatge

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte