Diari digital d'Andorra Bondia
Esteve Vidal
Esteve Vidal

DA defensa la tasca de l’executiu i contradiu el decàleg d’errades del PS


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

El secretari d’organització de Demòcrates per Andorra, Esteve Vidal, va defensar ahir la tasca de l’executiu taronja després que des del Partit Socialdemòcrata es va acusar el Govern de portar el país “a la deriva” amb la seva gestió i es va fer públic un decàleg del que es consideraven errades de DA.
Vidal va destacar que la valoració que pot fer la formació d’aquest primer tram de legislatura “no pot ser més que positiva” perquè, contràriament als que parlen d’inacció, “s’ha avançat en molts aspectes”.
En aquest sentit, el secretari d’organització de DA, que irònicament va qualificar d’“innovadora” la proposta de decàleg dels parlamentaris socialdemòcrates com a forma de fer un balanç, va posar l’exemple de l’Agència Tributària i va negar rotundament que no es vulgui dotar dels recursos suficients recordant que “hi ha un edicte en curs per a la contractació de més inspectors”.
Així mateix, Vidal va recordar que la gran prioritat de l’executiu d’aquest primer any de legislatura i en què ha centrat més esforços ha estat solucionar l’afer de Banca Privada d’Andorra (BPA), que vistos els resultats i a criteri de la formació “ha estat raonablement ben resolt”.
Quant a les crítiques dels socialdemòcrates al pla Engega, el  dirigent demòcrata, que sí que va admetre l’existència d’algunes disfuncions en l’aplicació, es va mostrar sorprès i va recordar que gràcies a aquest programa, així com a tota la sèrie de mesures complementàries que s’han tirat endavant, el país “ha fet un salt endavant en mobilitat sostenible com mai havia fet”. 
Vidal va negar també que hi hagués cap mena d’improvisació en qüestió d’infraestructures. “Al final d’any hi haurà una estació nacional d’autobusos, un projecte de què molts polítics han parlat durant anys però que serà una realitat enguany”, va assegurar el secretari d’organització de DA, que també es va referir a l’heliport recordant que es tracta d’una infraestructura que demana, i és normal que sigui així, “un consens per part del Comú de la parròquia que l’acabi acollint i els veïns”.
Finalment, i igual com ja havia fet el ministre portaveu, Vidal va negar que Andorra Telecom no pugui afrontar les inversions necessàries pel fet que l’executiu utilitzi part dels seus beneficis sinó que “té una política d’inversions molt clara”.

Esteve Vidal
DA
Demòcrates per Andorra
decàleg
PS
errades

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte