Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de l'executiva ampliada de Demòcrates d'ahir al vespre.
Un moment de l'executiva ampliada de Demòcrates d'ahir al vespre.

DA inicia els contactes amb un full en blanc i “sense línies vermelles”


Escrit per: 
M.S. / Foto: M.F.

Demòcrates per Andorra iniciarà avui els contactes amb la resta de formacions polítiques per cercar un acord que “doni estabilitat al Govern i que pugui permetre tenir una legislatura el més estable possible” i ho farà “amb un full en blanc” i “sense línies vermelles”.
Així ho va assegurar ahir el president de la formació, Èric Jover, al final de la reunió de l’executiva de la formació, ampliada amb els consellers generals electes, en què es va “mandatar el candidat Xavier Espot perquè pugui fer totes les rondes de contactes amb les altres forces polítiques”. Jover, que va explicar que l’ordre de les trobades serà de major a menor representació obtinguda al Consell General, va insistir a “deixar de banda els a prioris i centrar-se a veure quins són els elements primordials per als altres partits”. Un cop fet això, va continuar, “ja faríem un punt de retorn i veure si les condicions que consideren les altres forces que serien les necessàries per assolir un pacte són assumibles o no per Demòcrates”. Així mateix Jover, que va considerar “legítim” que el PS vulgui presentar candidat a la investidura, va destacar que tots els escenaris “estan oberts”, des de pactes de legislatura a un executiu de coalició o “un Govern en minoria amb pactes asimètrics en funció de la temàtica”.
D’altra banda, Jover, que va admetre que la composició de Sindicatura podria estar damunt la taula i que els agradaria arribar a la sessió del 2 de maig “amb un acord tancat”, va fer una valoració “positiva dels resultats”.

 

DA
inicia
contactes
full en blanc
sense línies vermelles

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Aneu fent el ruc que els socialistes del cafè per tots van creixent. Els que volen pujar impostos i fer mesquites. Els que volen tenir ben alimentada la funció publica....

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte