Diari digital d'Andorra Bondia

DA insisteix en exonerar el comerç i flexibilitzar horaris per potenciar-lo


Escrit per: 
M. F.

El candidat a cap de Govern de Demòcrates per Andorra (DA) Antoni Martí, acompanyat del número dos a la llista territorial per Escaldes, Vicenç Mateu, han presentat les propostes de la formació per al comerç, que passen, bàsicament, per potenciar-lo a través de la promoció, buscar l’exoneració de taxes juntament amb els comuns durant el primer any d’obertura i flexibilitzar els horaris comercials.

Sobre aquest darrer aspecte Martí va exposar que cal tenir en compte que es donen diferents situacions depenent de la parròquia, com és el cas del Pas de la Casa, i que per tant en aquesta flexibilització caldrà tenir-les en compte, respectant, però, “la Llei de relacions laborals”.
De la seva banda, Mateu va apostar per potenciar el “valor afegit” del comerç andorrà i en aquest sentit va fer referència a la diferenciació del producte o al preu. Així, va destacar que “millorant la gestió de les empreses o a través de centrals de compres” es pot incidir en aquest diferencial de preu. També va advocar per tirar endavant una llei del comerç que també serviria per potenciar l’atractiu d’aquest comerç. Finalment, Mateu va apostar per recuperar l’Associació de Consumidors i Usuaris (ACU) i en aquest sentit va posar de manifest que “no s’entén” com es va permetre que aquesta entitat desaparegués i va remarcar que cal “un organisme” seriós que contribueixi a potenciar la bona imatge del comerç del país.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte