Diari digital d'Andorra Bondia

DA posa en relleu els projectes no complerts


Escrit per: 
M. F. / Foto: DA

El candidat a cònsol major per Demòcrates per Andorra d’An­dorra la Vella, Carles Torralba, va lamentar que l’actual majoria comunal només hagi tirat endavant “la meitat” del programa electoral. Entre els punts que no s’han plasmat recorden que hi ha fer una nova oficina de turisme, crear nous aparcaments a la zona dels carrers Gil Torres i Bonavista i l’agent de barri.

En aquest sentit, va destacar que ells es comprometen a plasmar la figura de l’agent de barri a través del fet que cada conseller de la majoria estarà encarregat d’una determinada zona de la parròquia. “Això que diuen que han complert fil per randa el seu programa electoral no és veritat”, va subratllar Torralba, alhora que va tornar a demanar explicacions a les altres dues candidatures de per què no han dut a terme aquests projectes que van prometre. En aquest sentit es va demanar “quina credibilitat” tenen les altres dues formacions “si no han complert” allò que havien promès als electors.
El candidat demòcrata a cònsol va fer les declaracions davant de Casa Pairal del parc Central, una infraestructura que, va recordar, havien promès ampliar i millorar, i finalment, va constatar, no s’ha dut a terme.
De fet, la formació va denunciar fins a setze punts del programa electoral socialdemòcrata que no s’han arribat a plasmar en aquests quatre anys.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte