Diari digital d'Andorra Bondia
Justo Ruiz i Vicky Grau van presentar ahir les polítiques esportives de DA.
Justo Ruiz i Vicky Grau van presentar ahir les polítiques esportives de DA.

DA potenciarà Andorra com a seu d’esdeveniments esportius


Escrit per: 
Redacció/Foto: DA

Demòcrates per Andorra (DA) té com a objectiu potenciar Andorra com a seu per organitzar grans esdeveniments esportius internacionals, seguint la línia dels últims anys, que ha permès que Andorra s’hagi fet un lloc al mapa de grans certàmens d’alt nivell. 

El número 6 a la llista nacional, Justo Ruiz, va afirmar que la celebració de grans cites esportives té un impacte positiu per a l’economia ja que afavoreix el turisme i permet potenciar la marca Andorra. Ruiz va recordar que gràcies a la legislació esportiva adoptada en les dues últimes legislatures, amb l’aprovació de l’Agència Andorrana Antidopatge (AGAD) i de la Llei de l’esport, s’ha creat el marc perquè clubs i federacions organitzin aquest tipus d’esdeveniments. També va destacar el posicionament d’Andorra com a seu esportiva gràcies a la celebració anual de 15 esdeveniments d’alt nivell de mitjana i a l’arribada d’esportistes professionals que escullen el país per entrenar-se. Ruiz va posar de relleu la presència d’infraestructures necessàries com l’Estadi Nacional o les pistes d’esquí, que permeten donar cabuda a competicions d’alt nivell. “Andorra demostra any rere any que està capacitada no només per organitzar esdeveniments, sinó per consolidar-los”, va dir, i va remarcar el bon estat de salut dels equips i clubs esportius nacionals.
A més, la número 2 de la candidatura parroquial de Sant Julià de Lòria, Vicky Grau, va ressaltar l’estreta relació que hi ha entre l’acollida de grans cites esportives internacionals i la sostenibilitat, ja que la celebració d’actes a l’aire lliure té com a  denominador comú la preservació de “l’entorn que tenim a Andorra”. 

DA
potenciar
Andorra
Seu
esdeveniments esportius

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte