Diari digital d'Andorra Bondia

DA treballarà per garantir la qualitat de vida de les persones que arriben a la vellesa


Escrit per: 
Agències / Foto: DA

Les candidates de Demòcrates per Andorra a la capital, Sílvia Riva i Mertixell Verdú, han visitat aquest dissabte la gent gran del Casal Calones.

Riva ha dit que iniciatives com aquesta, impulsat pel Comú d'Andorra la Vella i que és un exemple de coordinació entre les polítiques comunals i governamentals, han de continuar actives, i que des de DA es treballarà perquè projectes com aquest siguin cada cop 'més nombrosos i reeixits', tal com s'ha informat a través d'un comunicat. Riva ha manifestat que des de la formació es vol potenciar l'atenció sociosanitària, ja que és una de les grans preocupacions dels padrins, que volen continuar vivint als seus domicilis però sovint tenen els fills lluny.
Riva ha dit també que treballaran per intentar que les persones que arriben a una edat avançada tinguin la millor qualitat de vida possible i per aquest motiu DA reforçarà els recursos com els serveis de teleassistència, l’atenció domiciliària, els mediadors socials comunitaris, els centres de dia, els serveis de respir per donar suport als familiars de les persones dependents, els habitatges tutelats i les residències adaptades, entre d'altres.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte