Diari digital d'Andorra Bondia
Casal, Rubio i Fernández a la parada d’autobús de la rotonda de Meritxell.
Casal, Rubio i Fernández a la parada d’autobús de la rotonda de Meritxell.

DA vol voravia fins a Meritxell i més places d’aparcament a Prats


Escrit per: 
Redacció/Foto: DA

Les candidates de la llista de Demòcrates+Independents de Canillo, Begoña Rubio, número 4, i Maria Àngels Fernández, número 12, van exposar ahir diverses accions per millorar l’accessibilitat fins a Meritxell i al nucli de Prats. Per exemple, i pel que fa a Meritxell, si la candidatura taronja guanya els comicis del 15 de desembre, farà una voravia des de la rotonda de la carretera fins al Santuari. I, a Prats, finalitzarà el projecte de voravia per connectar el nucli fins al poble de Canillo, a més de dotar la zona de més places d’aparcament.

Aquest darrer mandat ja s’han fet accions d’embelliment a Meritxell, tal com va recordar Rubio, però en calen més, com millorar la parada d’autobús que deixa veïns i turistes a la rotonda, que s’arreglarà i es protegirà millor de les inclemències meteorològiques. 
La candidata taronja va destacar també l’increment de turistes al Santuari, inclòs dins la Ruta Mariana, i la necessitat de facilitar-los l’accés, i va avançar que  s’embellirà tota la zona perquè aquest passeig sigui agradable, com també els carrers de Meritxell.
En el cas de Prats, i a part decompletar la voravia i fer més places d’aparcament, Fernández va anunciar la voluntat de fer més controls de velocitat a la zona, ja que l’increment de població ha comportat “una sèrie de problemàtiques relacionades amb el trànsit”.

DA
voravia
Meritxell
places
aparcament
Prats

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte