Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats de d’Acord a Encamp, a l’entrada que qualifiquen de “denunciable”.
Els candidats de d’Acord a Encamp, a l’entrada que qualifiquen de “denunciable”.

d’Acord denuncia l’estat de l’entrada sud al poble


Escrit per: 
M. P. A. / FOTO: J. G.

Mostrar el concepte diferent del que significa embelliment per Demòcrates per Andorra (DA) i per d’Acord. Això és el que el candidat número 1 de d’Acord a la llista d’Encamp, David Rios, va voler fer ahir. Segons Rios, “DA s’omple la boca dient que està fent millores per al poble, però avui en dia tenim aquesta entrada sud del poble d’Encamp que és denunciable i horrorosa”. És denunciable, va dir, “perquè són extremadament perillosos aquests blocs de ciment enmig de la carretera sense senyalitzar”. La proposta d’embelliment que defensa d’Acord, “no és gastar-se 3 milions d’euros en una zona concreta i deixar el poble de qualsevol manera, com és aquest cas”, sinó que les actuacions “tinguin un sentit estricte de l’harmonia”.

d'acord
Encamp

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

En serio? Heu vist els blocs de formigó pero no heu vist les obres que s'estan duent a terme just al darrera? No enteneu com a millora el fet de crear voreres que no existien? Quin nivell...
Si us plau no obriu més la boca, que cada vegada puja el pa!!!! Que estan fent obreeeeeeeees d’embelliment, no veieu la escavadora darrera vostra!!!!!!! Hi ha una vorera que just acaben de fer nova !!!! Tampoc l’heu vist!!! Normal a on viviuuuuuuu!!!!! Mare meva!!! Estic al·lucinant!!!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte