Diari digital d'Andorra Bondia
La secretària general de la SEGIB, Rebeca Grynspan, saluda l’ara subsíndica, Meritxell Palmitjavila, en la visita que va fer al febrer.
La secretària general de la SEGIB, Rebeca Grynspan, saluda l’ara subsíndica, Meritxell Palmitjavila, en la visita que va fer al febrer.

Definides noves trobades i reunions ministerials de cara a la Cimera


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

La Secretaria General Iberoamericana (Segib) i la Secretaria Pro Tempore (SPT) que ostenta Andorra durant el bienni 2019-2020 continuen treballant per definir el calendari de reunions, fòrums i trobades ministerials que serviran de preparació de la 27a Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern que acollirà el Principat a mitjans de novembre del 2020.

Així, i després que ja s’ha- gués definit que la primera reunió de coordinadors nacionals i de responsables de cooperació se celebraria a Madrid els pròxims dies 24 i 25 de juny i que els ministres d’Afers Exteriors celebrarien un esmorzar de treball el 25 de setembre a Nova York en el marc de la 74a Assemblea General de Nacions Unides, s’han tancat ja les dates de les diferents previstes fins al primer trimestre de l’any vinent. 
D’aquesta manera, del 24 al 26 de juliol Medellín (Colòmbia) serà l’escenari de la 21a Conferència iberoamericana de ministres de Justícia, mentre que Andorra la Vella acollirà el 7 i 8 de novembre la segona reunió de ministres d’Afers Socials. També al Principat, tot i que encara sense data concreta, acollirà l’octubre vinent una reunió de la Xarxa iberoamericana d’oficines de canvi climàtic (Riocc).
També a l’octubre, i impulsades per la SPT i la SEGIB, tindran lloc el segon Fòrum iberoamericà de mecanismes d’implementació nacional de l’Agenda 2030, els dies 24 i 25 a la República Dominicana, i la 20a Conferència iberoamericana de ministres de Cultura, el dies 28 i 29 a Colòmbia.
Al novembre, Andorra acollirà la segona reunió de coordinadors nacionals i de responsables de cooperació, els dies 24 i 25, i la segona reunió de ministres d’Afers Exteriors, el 26.
Ja al 2020, el 10 de febrer, Cuba serà  l’escenari de la primera reunió ministerial sectorial de ministres i altes autoritats d’Educació Superior, mentre que els dies 9 i 10 de març se celebrarà a Andorra la dotzena reunió ministerial sectorial de Turisme.

trobades
reunions
ministerials
cimera

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte