Diari digital d'Andorra Bondia

Demòcrates per Andorra aposta per flexibilitzar els horaris comercials


Escrit per: 
M. F. / Foto: DA

El número dos de la llista nacional de Demòcrates per Andorra (DA), Jordi Cinca, acompanyat de les dues candidates a la llista territorial d’Andorra la Vella, Sílvia Riva i Meritxell Verdú, va visitar l’avinguda Santa Coloma per exposar els eixos per a la reactivació del comerç.

Cinca va manifestar que és necessari flexibilitzar els horaris i ampliar-los en aquells moments en què l’afluència al país és màxima, ja que el que cal és que “el país s’aboqui al nostre client” i que “ens adaptem al que ens demana”. A més, va assenyalar que aquestes ampliacions haurien de ser compensades als treballadors que aquells dies haguessin de treballar més.
D’aquesta manera, Cinca considera que cal potenciar el comerç, ja que creu que en els darrers anys s’ha deixat de banda i que s’ha d’insistir en el fet que Andorra compta amb una gran oferta, que és competitiva en el preu, i que és un país que ofereix “una galeria comercial a cel obert”. A més a més, va constatar que cal potenciar tot el comerç especialitzat, com és el del cas del que hi ha l’avinguda Santa Coloma, centrat en el motor, i fins i tot dur a terme accions perquè en altres zones també hi hagi una especialització.
De la seva banda, Riva va destacar la necessitat de recuperar l’Associació de Consumidors i Usuaris per donar garanties als turistes sobre la “seguretat” del comerç i també va manifestar que s’han d’agilitzar els tràmits burocràtics perquè els petits i mitjans comerciants no hagin de fer tanta paperassa a l’hora d’obrir un establiment. Un altre dels aspectes que els demòcrates creuen que cal tirar endavant és la llei del comerç.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte