Diari digital d'Andorra Bondia

Demòcrates per Andorra fa la ‘posada de llarg’


Escrit per: 
Redacció

Demòcrates per Andorra, DA, ha celebrat  a la capital un acte que va servir per presentar públicament les candidatures, tant la nacional com les parroquials, per a les properes eleccions generals del 3 d’abril.

Aquest acte de presentació a la societat va tenir lloc al Centre de Congressos de la capital i va comptar amb l’assistència dels integrants de les diferents llistes i de persones que els donen suport, que en total eren prop de 400.
D’aquesta manera, aquest acte arriba un dia després que es validessin les diferents llistes, tants als comuns com al Govern, i per tant ja sigui públic quines són les persones que concorren a aquests comicis. El cònsol major de Canillo, Enric Casadevall, va ser el mestre de cerimònies i va anar presentant els diferents candidats de les llistes territorials, que van adreçar als presents unes breus paraules.
El número dos a la llista nacional, Jordi Cinca, va manifestar que la plataforma demostra que “l’entesa no són paraules i hem demostrat que som capaços de fer-la”. De la seva banda, el número 1, Antoni Martí, va exposar que “hem de sentir-nos humils servidors d’Andorra, estem units per un projecte il·lusionador que es diu Andorra”. També va exposar que tenen un gran projecte, que són una veritable “alternança al canvi”.

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Acte amb caliu!!!! Convocat d'un dia pr l'altre!!!!! Sou cavall guanyador
Ara estem d'acord! Amb el Toni Martí si que hi haurà futur... Ànims Toni

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte