Diari digital d'Andorra Bondia
Demòcrates per Andorra se sumen a les mostres de condol per l'atemptat de Barcelona
Demòcrates per Andorra se sumen a les mostres de condol per l'atemptat de Barcelona

Demòcrates per Andorra se sumen a les mostres de condol per l'atemptat de Barcelona


Escrit per: 
Agències / Foto: EFE / ANDREU DALMAU

Demòcrates per Andorra (DA) s'han sumat a les mostres de condol per l'atemptat de Barcelona. D'aquesta manera, han emès un comunicat en què expressen la seva "consternació" i la condemna a l'atemptat. També mostren el ple suport a una "ciutat tan propera" com ho és Barcelona per a Andorra, pels vincles entre ambdues parts.

Les mostres de condol s'han anat succeint al llarg de la tarda un cop s'ha produït l'atemptat a Barcelona. Des de Demòcrates per Andorra han volgut expressar, a través d'un comunicat, la "consternació" que viuen en aquests moments arran de l’atemptat terrorista perpetrat aquest dijous a la tarda a Barcelona. Una acció que, condemnen, tal com han manifestat "com qualsevol acte de violència que atempti contra la vida, la convivència i la tolerància".

Han afegit que "en aquests moments marcats per la tragèdia i encara enmig de la commoció que han generat els fets", feien arribar "el missatge de ple suport i solidaritat a les víctimes i familiars". També han expressat el "dolor" que comparteixen "amb una ciutat tan propera" per a Andorra, no només per proximitat geogràfica, sinó "sobretot pels vincles construïts arran d’unes relacions de veïnatge estretes i històriques".

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte