Diari digital d'Andorra Bondia
Demòcrates per Andorra de Canillo en la reunió de poble
Demòcrates per Andorra de Canillo en la reunió de poble

Demòcrates de Canillo aposta per augmentar el turisme des de la qualitat


Escrit per: 
Redacció / Demòcrates

Més d’un centenar de persones van assistir dijous a la nit a la reunió de poble que Demòcrates+Independents de Canillo celebrada al Palau de Gel. El cap de llista, Francesc Camp, va explicar que una de les prioritats de la candidatura és atreure més turisme de qualitat. Camp va recordar que Canillo és la que parròquia que rep més turistes i que ara s’ha de treballar perquè aquests creixin des de la qualitat i de manera sostenible. Projectes com els ponts tibetans, el circuit turístic per la parròquia o convertir Ransol en punt de sortida del Camí de Sant Jaume ajudaran en aquest objectiu, ha plantejat Camp.

En aquest sentit, Camp va agraïr la gestió feta per l’anterior Comú liderat per Josep Mandicó, ja que ha deixat unes finances comunals sanejades. Si els electors li fan confiança, Camp va garantit rigor i eficiència a l’hora de fer inversions, per seguir amb aquesta tendència.

A l’acte va intervindre el cap de Govern i president del partit, Xavier Espot, que va destacar la bona sintonia actual entre l’Executiu i el Comú canillenc. Una sintonia que se seguirà reforçant si Camp és el nou cònsol, tenint en compte el seu passat com a ministre de Turisme, va defensar.

Els membres de la llista canillenca també van defensat durant la reunió de poble les mesures “realistes” que porten al programa en matèria d’habitatge.

política
turisme

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte