Diari digital d'Andorra Bondia
La reunió de Demòcrates amb Unicef.
La reunió de Demòcrates amb Unicef.

Demòcrates garanteix la continuïtat dels consells d’infants


Escrit per: 
Redacció / Demòcrates

Representants de totes les candidatures de Demòcrates+Independents i d’En Comú s’han reunit aquest divendres al matí amb la presidenta d’Unicef Andorra, Marta Alberch, i amb la responsable de sensibilització, Mercè Miguel Millan. Una trobada que ha servit per escoltar les propostes de l’ONG en matèria d’infància i, a la vegada, perquè les candidatures de Demòcrates i d’En Comú hagin pogut explicar les polítiques per als infants que plantegen als seus programes.

Núria Pons, número 4 de la llista de Demòcrates+Independents d’Escaldes, ha refermat que la responsabilitat dels comuns pel que fa a infància passa sobretot per oferir el millor servei a les escoles bressol, als serveis d’activitats extraescolars –pensant especialment en les famílies que no poden anar a buscar els seus fills a l’escola- i, dins d’aquestes, en el foment de l’esport i la cultura. A més, ol reforçar la coordinació entre Comú i Govern per detectar possibles casos de joves en situació de vulnerabilitat.

Pons ha volgut emfatitzar en la figura del consell d’infants, com a acció per començar a apropar els més joves a les institucions del país. Ha defensat que des de la candidatura escaldenca, i també a la resta amb participació de Demòcrates, es vetllarà perquè continuïn i cada vegada tinguin més pes a l’hora de decidir accions per a la parròquia.

Finalment, Pons també ha parlat de la important tasca que han de fer els comuns, com a institució propera, per detectar possibles casos on infants puguin estar patint situacions de vulnerabilitat. En aquest sentit, ha afirmat que “la nostra candidatura vol anar més enllà i instaurar mecanismes per millorar la coordinació amb el departament d’Afers Socials del Govern”.

demòcrates
nens
Unicef

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte