Diari digital d'Andorra Bondia
El comitè executiu de Demòcrates s'ha reunit avui per primera vegada aquest any.
El comitè executiu de Demòcrates s'ha reunit avui per primera vegada aquest any.

Demòcrates impulsarà una comissió de treball per frenar l’abstenció


Escrit per: 
Redacció / Foto: Demòcrates

La presentació del Projecte de llei del pressupost per al 2020 i el marc pressupostari 2020-2023, a càrrec del ministre de Finances, Eric Jover, ha obert la primera reunió del Comitè Executiu de Demòcrates d’aquest 2020. L’Executiva ha avalat les xifres exposades per Jover, que marquen el rumb polític de l’any en curs i de la legislatura en general.

D’altra banda, l’Executiva ha avaluat els temes cabdals del que serà el pla de treball de Demòcrates pel 2020. S’ha acordat que una de les primeres comissions tractarà la problemàtica de l’abstenció, a través d’una anàlisi de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum, i de la proposició de llei per modificar-la, que actualment es troba al Consell General.

Finalment, el president de la Secció Jove del partit, Àlex Fletxa, ha explicat el contingut i característiques de l’European Youth Event 2020, esdeveniment que tindrà lloc els propers 29 i 30 de maig al Consell d’Europa a Estrasburg. Dos integrants es desplaçaran a aquest esdeveniment europeu per representar el partit.

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Per frenar l'abstenció, s'ha de rebre el vot obligatori sota pena de multa.
El problema de l'abstenció ,com a tots els països ,.seria que el polític fos sincer , quant s'ha de tirar de la manta es tira ,sense importar que el partit pugui perdre durant molts anys les eleccions , cap polític mai surt dient, si senyors ,aquí no ho em fet bé , tothom que treballa la caga tard ho d'hora , però en política mai falla un , sempre són els que varen estar abans , i clar si jo em poso el sou dons aixo ja és la pera ,, a tots ens agradaria posar-nos els sou propis i poder jubilar , amb una bona pensió ...bé lo dit l'últim que tanqui gràcies

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte