Diari digital d'Andorra Bondia
El secretari de comunicació de DA, Jordi Ribes, ha presentat la nova imatge del partit pels deu anys.
El secretari de comunicació de DA, Jordi Ribes, ha presentat la nova imatge del partit pels deu anys.

Demòcrates mira al passat per projectar-se al futur


Escrit per: 
M.S. / Foto: Demòcrates

Coincidint amb el desè aniversari de la seva fundació Demòcrates per Andorra renova la seva seva imatge i fa "una mirada al passat per projectar-se cap al futur", a la vegada que reformula les diferents comissions del partit per tal d'alinerar-les amb els objectius de l'Hortizó 23, el full de ruta del Govern per mirar de revertir els efectes de la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus i crear riquesa i benestar social.

Així ho han explicat el secretari general de la formació, Jaume Serra, la secretària d'organtizació, Rosalina Areny, i el secretari de comunicació, Jordi Ribes, que han presentat el nou logotip i la imatge que utilitzarà aquest any la formació a la seva web, que també es renovarà, i a les xarxes socials.

Serra, que ha destacat que tot i la joventut de la formació s'ha pogut constatar que "som un partit de Govern", ha incidit que deu anys després s'ha "refermat" el motiu pel qual el partit es va constituir en aquell moment i que durant aquest període "s'ha vist la voluntat reformista". 

En aquest sentit, el secretari general demòcrata ha lloat "el treball espectacular" que va fer l'excap de Govern Antoni Martí de "pilotar el país en un moments convulsos" i "impulsar grans reformes", un treball, ha dit, que "tothom aprecia i que amb el pas dels anys encara apreciarà més". Així mateix, i interpel·lat pel rol actual de Martí en la formació, Serra ha defensat que "és un actiu" del partit i ha recordat que el sistema electoral del país, amb la limitació a dos mandats, "obliga a unes dinàmiques de recanvis que són les que són".

Pel que fa a la reformulació de les comissions internes, Areny ha precisat que n'hi haurà tres, la de Benestar i cohesió social, on s'abordarà tot allò relacionat amb la salut, l'educació, la protecció social o l'entorn natural, entre d'altres, la d'Aliances pel canvi, centrada principalment en la transformació digital, les relacions internacionals i les finances, i la d'Economia i innovació, en què es tractarà les iniciatives lligades al desenvolupament econòmic, la diversificació i les infraestructues. Les tres comissions estaran coordinades per Trini Marín i Josep Anton Bardina, Ivan Mora i Eduard Tomàs, i Esteve Vidal i Carles Jordana, respectivament.

L'objectiu de tot plegat, ha continuat Areny, poder fer "un anàlisi sobre cada qüestió" i poder "compartir-la amb la militància", a la vegada que veure quines propostes es poden aportar en la línia de l'H23 i, com ha afegit Serra, "si es pot, millorar-lo".

Quant a la nova imatge, Ribes ha explicat que es "retorna una mica als origens" amb la recuperació del color taronja de la primera marca de la formació, que juga també amb les sigles DA per al lema DeuAnys.

demòcrates
MIra
passat
projectar-se
futur
DA
Ribes
serra
Areny

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte