Diari digital d'Andorra Bondia
Núria Barquín i Antoni Molné, a la zona de Fiter i Rossell que van fer ahir.
Núria Barquín i Antoni Molné, a la zona de Fiter i Rossell que van fer ahir.

Demòcrates proposa fer un nou edifici cultural i una plaça a l’antic escorxador


Escrit per: 
Redacció / FOTO: Demòcrates

La candidata a cònsol menor de la llista de Demòcrates, Núria Barquín, va explicar ahir el projecte que la formació preveu per dinamitzar l’avinguda Fiter i Rossell. En aquest sentit, va anunciar que s’aprofitaran les obres de la separativa d’aigües que s’han de fer pròximament per embellir l’avinguda, millorar les voravies i incorporar nou mobiliari urbà.

A la vegada, va indicar que per acabar de completar la remodelació de la zona es té la voluntat de convertir l’edifici de l’antic escorxador, propietat del comú i que actualment es troba en desús, en una instal·lació cultural per a la parròquia. L’edifici, que es troba a tocar de Fiter i Rossell, a l’avinguda del Pessebre, comptarà també amb una plaça i un millor accés fins al Pont dels Escalls. “Ara el pont queda tapat, farem un accés més pràctic que servirà per donar valor i dignificar el patrimoni que tenim”, va exposar Barquín, que va estar acompanyada pel número 11 de la llista, Antoni Molné.
En tot cas, però, es va deixar clar que la decisió final de què fer amb l’edifici de l’antic escorxador es prendrà amb el vistiplau dels escaldencs. La candidata a cònsol menor va exposar que es duran a terme taules de treball i reunions de barri perquè “sigui una decisió presa entre tots”.
Pel que fa a la separativa d’aigües i l’embelliment de Fiter i Rossell, les obres afectaran tota l’avinguda, però es preveu dur-les a terme per fases per molestar el mínim possible els veïns de la zona.

eleccions comunals
escaldes
DA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte