Diari digital d'Andorra Bondia
Enric Tarrado i Marc Pons han visitat avui diversos comerços.
Enric Tarrado i Marc Pons han visitat avui diversos comerços.

Demòcrates proposa línies d’ajut per renovar els comerços i formació per millorar l’atenció al client


Escrit per: 
Redacció / Foto: DA

Acompanyar els botiguers en el procés de reconversió que els permeti  entomar el camí de la innovació i consolidar el sector comercial com a un dels grans motors de l’economia i de l’ocupació del país. Aquest és l’objectiu final del conjunt de mesures i accions que el programa de Demòcrates preveu per al conjunt del teixit comercial i que avui han compartit amb els establiments dels eixos de Prada Ramon i de Ribaraygua els candidats de la circumscripció d’Andorra la Vella.

Els caps de cartell, Enric Tarrado i Marc Pons, i el suplent número de dos de la candidatura, Eduard Tomàs, han visitat diferents establiments d’aquest sector de la capital per explicar, de primera mà, les mesures concretes amb les quals Demòcratres pretén acompanyar els petits empresaris cap al nou model de comerç que exigeixen els consumidors.

Enric Tarrado ha explicat que cal treballar per fer més atractiva l’oferta comercial i, en aquest sentit, ha anunciat ajudes als botigues per a la renovació dels aparadors i les façanes així com formacions al personal en matèria d’atenció al públic: ‘Estem segurs que això tindrà un efecte positiu directe per al comerç i també per a l’atractiu turístic del país en el seu conjunt’. 

El programa prioritza també un seguit de mesures encaminades fomentar l’emprenedoria, a través del nou model de cotitzacions, així com amb incentius fiscals i avantatges en la contractació de serveis i subministraments amb les parapúbliques. En aquesta línia, Eduard Tomàs, ha destacat que es treballarà per posar a l’abast del petit empresari eines de noves tecnologies, com el projecte de Big Data que han desenvolupat el Govern i Actua, perquè puguin accedir a informació i dades cabdals per conèixer el client i adaptar el servei a les seves preferències.

Aquest treball de reconversió que diu sí a les botigues i sí al comerç electrònic es planteja en el context d’una oferta d’esdeveniments, com el  Black Friday i l’Andorra Shopping Festival, que persegueixen oferir al consumidor una experiència de compra completa.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte