Diari digital d'Andorra Bondia

Derogat el decret de creació de l’Agència Andorra 2020


Escrit per: 
Redacció

El BOPA publica el decret pel qual es deroga la creació de l’Agència Andorra 2020, un dels projectes més emblemàtics de l’anterior Govern liberal i que havia de servir per establir l’estratègia a seguir per revitalitzar el turisme i l’economia del país durant els anys vinents.

El decret del BOPA, en vigor des d’avui mateix, recorda que l’Agència es va crear el maig del 2006 per desenvolupar un projecte elaborat per una consultoria interministerial, i afegeix que, en vista de l’evolució dels treballs de l’Agència durant l’anterior legislatura i tenint en compte l’estat de l’economia, s’ha decidit suprimir aquest organisme.
Del text del decret es desprèn també que el Govern considera que la promoció del desenvolupament econòmic d’Andorra necessita un ampli debat amb els agents econòmics i socials. Per tot això, a proposta del ministre d’Economia i Finances, el cap de Govern ha signat aquest decret, que suposa la desaparició de l’Agència Andorra 2020, un projecte que no figurava en el programa electoral socialdemòcrata i que no havia rebut el suport del PS quan estava a l’oposició.
De fet, durant els primers dies del nou Govern socialdemòcrata ja es va apuntar que s’hauria de revisar la conveniència de mantenir o no en funcionament o de modificar alguns organismes com l’Agència Andorra 2020.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte