Diari digital d'Andorra Bondia
Eva Descarrega.
Eva Descarrega.

Descarrega desmenteix que el Govern vulgui privatitzar serveis


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La ministra de Funció Pública en funcions, Eva Descarrega, va  desmentir ahir que el Govern tingui la intenció de privatitzar algun dels serveis de l’Administració general “i menys encara que cap persona a l’Administració general pugui perdre el seu lloc de treball per aquest motiu”. La ministra respon així, en un correu intern, als missatges que li han adreçat diverses persones de l’Administració general “preocupades i alarmades” per aquestes informacions. 

Segons Descarrega, els missatges relatius a la privatització de diferents serveis de l’Administració que han difós “alguns membres dels sindicats són falsos i tenen com a únic objectiu generar alarma i neguit entre el personal de l’Administració amb relació a la política del Govern en matèria de Funció Pública”.
En aquest sentit, lamenta que es facin aquest tipus de comunicacions. D’una banda, perquè “no tenen cap fonament i són totalment inacceptables”; i de l’altra, perquè afecten el personal de l’Administració general “sense valorar ni tenir en compte la feina i l’aportació de totes i cadascuna de les persones que treballen actualment a l’Administració general”.
Descarrega conclou que tant ella com el secretari d’Estat es posen a disposició dels funcionaris que tinguin qualsevol tipus de dubte o neguit relacionat amb aquesta qüestió i els el vulguin fer arribar. 

descàrrega
desmenteix
Govern
privatitzar
serveis

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte