Diari digital d'Andorra Bondia

Detingut el presumpte autor de l’apunyalament de la Massana


Escrit per: 
Agències

La policia ha detingut aquest dilluns a les quatre de la tarda un jove portuguès de 19 anys com a presumpte autor de l’apunyalament amb una navalla d’un noi menor d’edat a la sortida d’una discoteca de la Massana.

Amb ell s'ha detingut la seva parella, andorrana de la mateixa edat, per omissió de socors i posteriorment el seu oncle, de 38 anys i resident al Principat, per prendre part en l’agressió. Segons ha informat el cos de policia, el suposat agressor ha indicat el descampat, pròxim a la discoteca, on va llançar la navalla.
Els fets van passar diumenge cap a les dues de la matinada, quan la policia va ser alertada per un particular, que va informar que s’estava produint una baralla entre tres persones a l’aparcament d’un local nocturn de la Massana. Els agents van trobar el menor amb una ferida oberta d’arma blanca a la zona abdominal. Aquest va manifestar que els seus agressors havien fugit en un turisme amb matrícula andorrana, i en va facilitar el descriptiu. El menor ferit està fora de perill ja que la navalla li no va danyar cap òrgan i aviat podrà ser donat d’alta.
D’una altra banda, la policia va detenir divendres passat a la nit un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i no resident al Principat, amb 1,1 grams de cocaïna i 11,7 grams d’haixix. La detenció es va produir durant un control dels agents de la frontera del riu Runer a un autobús de passatgers provinent de Barcelona. Segons les primeres investigacions, la droga estava destinada al consum propi. El passatger va ser detingut i posat a disposició judicial.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte