Diari digital d'Andorra Bondia

Dolsa acusa Espot d'usar la seva signatura


Escrit per: 
J. R.

El primer debat electoral a la televisió pública va respondre a les expectatives que havia generat i va confirmar que Ordino és una de les parròquies on la lluita per la victòria es preveu més renyida en aquestes eleccions comunals.

Com es podia esperar coneixent el bagatge polític del candidat de Convergents d’Ordino (CDO), Enric Dolsa, sabedor que potser no tindrà una altra oportunitat en tota la campanya, no va perdre l’oportunitat d’adreçar-se cara a cara al candidat d’ACO+DA, Ventura Espot.
Així, l’excònsol va treure algunes qüestions amb què va pretendre deixar en evidència la gestió de la majoria sortint. Primer va demanar com és que s’havia utilitzat la seva signatura digital per firmar un document el 21 de maig, quan ell havia deixat de ser cònsol el 31 de desembre del 2007, cosa que Dolsa va qualificar de “molt greu”, i després va preguntar també com és que s’havia autoritzat la celebració d’una boda fictícia a casa comuna. Pel que fa a la primera qüestió, la resposta d’Espot va ser que ho investigaria i va demanar excuses per endavant, mentre que respecte a la segona va dir que era “de mal gust” parlar d’una qüestió com aquesta. “Les preocupacions de les famílies són unes altres”, va afirmar.
D’aquesta manera, el debat es va bipolaritzar molts moments, tot i que Carolina Poussier, la número 1 de la tercera llista en disputa (PS-Independents), va voler deixar clar diverses vegades que cal parlar de propostes de futur, que és el que preocupa els ciutadans, i no del passat, tot i que va qualificar de “nefastes” les gestions dels altres dos candidats.
El primer bloc del debat va tractar sobre l’economia. Espot es va queixar d’haver heretat de Dolsa un comú amb un deute “preocupant” de 24 milions d’euros, i va atribuir a la bona gestió del seu grup que s’hagi rebaixat de 2,5 a 1,1 milions la quantitat que el Comú paga cada any. Poussier va considerar que aquesta no és la solució perquè “s’ha xutat la pilota cap endavant hipotecant els nostres fills”. Per la seva banda, Dolsa va citar els nombrosos serveis de la parròquia gràcies a les inversions fetes en el seu mandat. Pel que fa a l’àmbit social, Espot va ressaltar la bona gestió feta amb els diners públics, mentre que els seus contrincants van assenyalar que s’havien retallat serveis i s’havien apujat els preus.
Finalment, pel que fa al camp de neu, Dolsa va insistir en la necessitat de posar-lo de nou sota el “paraigua” de Vallnord i Poussier va parlar de la necessitat de millorar el servei que es dóna als esquiadors.

Comentaris: 5

Comentaris

patetic l'actual consol ventura espot, es un nen mimat
Sra Poussier,vosté encara pensa en els duros a quatre peles, molts teorèmes de Pitàgores i vendre FUM.Predica el que no creu......BRUTAL.Sr.Dolsa Les profecies, un tal MOISES les feia molt millor que vosté...
I si hem diu Nostra Damus, no ser el que penssar....
Ciutadans d'Ordino. Es una vergonya veure com el vostre Cònsol és dedica a menysprea a la Sra. Poussier per esser dona i jove i a insultar al Sr. Dolsa per dir-li que fa pallasades a la Sala de Sessions.
Sr. Espot és millor què és dediqui a les seves empreses i que Ordino pugui tornar a ser lo què era, una Parroquia envidiada per molts de nosaltres. Menysprea a una dona davant d'un país com Andorra NO TE NOM

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic