Diari digital d'Andorra Bondia

Dolsa espera que Espot assisteixi avui al cara a cara al Centre de Congressos


Escrit per: 
J. R.

La qüestió del possible cara a cara al Centre de Congressos divendres, a les 21.30, ha animat encara més del que ja ho estava la recta final de la campanya a Ordino.

El candidat a cònsol major per Convergents d’Ordino (CDO), Enric Dolsa, va comparèixer al matí davant dels mitjans de comunicació per manifestar que espera que finalment Ventura Espot comparegui avui al Centre de Congressos perquè hi pugui haver un cara a cara entre tots dos.
Dolsa va explicar que, tot i que ha proposat la iniciativa durant tota la campanya, no ha obtingut fins ara una resposta ni positiva ni negativa, però espera que la trobada es pugui fer perquè els electors tinguin la possibilitat de comparar els programes de les diferents opcions polítiques. I és que, segons va afirmar l’excònsol major ordinenc, dels prop de 1.000 contactes registrats a l’enquesta de la pàgina web que CDO va posar en marxa, un 85% considera que el cara a cara és interessant.
D’altra banda, el número 1 dels convergents va recordar, per justificar encara més un acte d’aquestes característiques, que quan ell va ser cònsol va convocar catorze reunions de poble, moltes a demanda dels ciutadans: “Quan governem hem d’estar a disposició dels electors, encara que en aquestes reunions de vegades ho passis malament”, va afegir Dolsa.
El candidat de CDO va recalcar que “nosaltres sí que hi serem”, i va assenyalar també que des del primer moment ha deixat les portes obertes perquè  hi participi també la candidata de PS+I, Carolina Poussier, tot i que la principal finalitat del debat seria “contrastar la gestió que s’ha fet durant els últims quatre anys”. Per Dolsa, “si hi ha alguna cosa que ens diferencia amb l’actual majoria és el rigor i la transparència, que ells també diuen que tenen però no practiquen”.
Al mig matí, el candidat a cònsol d’ACO+DA, Ventura Espot, contestava a Dolsa sobre el debat que l’esperés “assegut en una bona butaca”. La resposta, segons Dolsa, és “una falta de respecte a tots els ciutadans d’Ordino, que tenen dret a conèixer les propostes dels candidats de primera mà”. “Aquestes maneres no són pròpies d’un candidat a cònsol”, va afegir el candidat de CDO.
Dolsa va va opinar també ahir que el guanyador de les eleccions es pot decidir per tan sols  “30 o 40 vots”. Segons Dolsa, la diferència entre CDO i les altres dues opcions polítiques “és que nosaltres tenim projecte i les altres no en tenen”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte