Diari digital d'Andorra Bondia
Enric Dolsa, al centre, amb la resta de membres de la llista de X’Ordino, ahir.
Enric Dolsa, al centre, amb la resta de membres de la llista de X’Ordino, ahir.

Dolsa garanteix que si guanya, “governarem Ordino des d’Ordino”


Escrit per: 
Meritxell Prat / Foto: M. P.

L’excònsol d’Ordino i candidat de X’Ordino, Enric Dolsa, ha tornat a la política en plena forma. En la roda de premsa de presentació de la seva llista a les eleccions del 15 de desembre va aprofitar per fer un repàs “dels contrincants” i va repartir per totes bandes, defensant que la seva presència als comicis era necessària després de “quatre anys nefastos de pèrdua econòmica i de serveis”. “Som un grup de persones independents, és a dir, no formem part de cap grup polític nacional i per tant, això vol dir que governarem Ordino des d’Ordino. No ens farà falta escoltar criteris externs”, va etzibar. Dolsa va afirmar que és necessari rellançar econòmicament la parròquia i va assegurar que la seva proposta “té projectes”. De fet, va recordar que “la història ha demostrat que vam reconvertir Ordino en la millor parròquia en qualitat de vida”. Un requisit que va posar en dubte que puguin complir la resta, perquè “passar d’una filosofia a una altra no és tan fàcil”.

Sobre la candidatura de Josep Àngel Mortés, considera que ha buscat la coalició “perquè s’han adonat que perdien les eleccions. Però l’elector no és ximple”, va advertir, afegint que està convençut que “del programa se’n foten, només volen guanyar”. De fet, un altre dels membres de la llista, Pere Mas, va indicar que “la candidatura no té el color del Govern, té tots els colors i la sopa de lletres”.

En relació amb MovemOrdino, va ser molt crític amb la cap de llista i encara consellera comunal a l’oposició, Sandra Tudó. “Si jo fos qui encapçalés la llista, hauria dimitit el mateix dia que va presentar la candidatura, perquè no és normal que encara estigui a l’oposició representant la gent liberal”. En aquest cas, va admetre que “quan em queixo, ho faig amb ressentiment perquè una de les persones que més suport els va donar vaig ser jo i em sento traït”. Així, va recomanar-li que “dimiteixi ipso facto si vol quedar mínimament bé amb aquells que la van votar”.

De Terceravia va posar en dubte que l’electorat “doni les regnes de la parròquia a gent que no està acostumada a gestionar cap comú”, exposant que no hi ha ningú amb “suficient experiència”. 

Dolsa
garanteix
guanya
governarem
Ordino

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte