Diari digital d'Andorra Bondia

Dos consellers generals prenen part en l’Assemblea de l’OSCE


Escrit per: 
Redacció

Els consellers generals Rosa Gili i Francesc Rodríguez participen des d’avui fins a l’11 d’octubre en la sessió de tardor de l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE-PA), que se celebra a Atenes.

Durant la sessió de tardor, s’organitzarà una conferència sobre la seguretat energètica i mediambiental, un fòrum parlamentari sobre la Mediterrània i una reunió de la comissió permanent.
La conferència sobre la seguretat energètica i mediambiental s’estructurarà en tres sessions de treball: la cooperació regional en matèria de seguretat energètica, les polítiques climàtiques i mediambientals, i la utilització òptima dels recursos naturals per a la seguretat humana. Entre els ponents hi haurà presidents en actiu de comissions especials sobre protecció mediambiental i membres destacats de comissions de seguretat i defensa.
El Fòrum de la Mediterrània tractarà dels reptes i les perspectives de la dimensió mediterrània de l’OSCE, del comerç i de la cooperació econòmica a la Mediterrània. Entre els ponents hi haurà el representant personal del president en exercici de l’OSCE sobre els afers mediterranis, el secretari general de l’OSCE i un representant del ministeri d’Economia de Malta.
A la reunió de la comissió permanent, entre altres punts que es tractaran, el president i el tresorer de l’OSCE-PA presentaran els seus informes, mentre que el secretari general de l’OSCE, Perrin de Brichambaut, mostrarà el projecte de pressupost de l’ens.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte