Diari digital d'Andorra Bondia
Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE).
Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE).

Dos joves andorrans representaran Andorra al Wide Youth Forum a Bratislava


Escrit per: 
Agències

El ministeri d’Afers Exteriors informa que l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) celebrarà entre els dies 28 i 29 d’octubre del 2019, l’OSCE Wide Youth Forum a Bratislava (Eslovàquia). L’objectiu de l'esdeveniment recau a involucrar la joventut en els treballs de l’organisme per a un futur més segur i, precisament per aquest motiu, ha fet una crida a la participació dels seus 57 estats membres.

El ministeri ha recordat que els joves andorrans que hi estiguin interessats poden enviar la seva candidatura per representar el país en aquest esdeveniment. D’entre totes les que es presentin, en sortiran escollides dues persones, una noia i un noi, d’edats compreses entre els 18 i els 29 anys. La informació dels dos escollits s’enviarà a l’OSCE, que s’encarregarà de fer la selecció final del representant del Principat al Fòrum.

L’OSCE es farà càrrec de l’estada a Bratislava, incloent-hi els allotjaments i àpats. Per la seva part, el ministeri d’Afers Exteriors assumirà les despeses relatives al desplaçament d’anada i tornada fins a la capital. La iniciativa s’emmarca dins del projecte Refermar els esforços de l’OSCE relatius a joves i seguretat.

joves
andorrans
representar
Andorra
Wide Youth Forum
Bratislava

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte