Diari digital d'Andorra Bondia

Drame reapareix i Casals és dubte per enfrontar-se al líder


Escrit per: 
J.J.B


El calendari és el que és i el BC River Andorra s’ha trobat en tres jornades consecutives amb equips dels més forts de la categoria. I per acabar aquest particular trajecte, s’enfrontarà al líder, el Tíjola, i a més a la seva pista.

El conjunt dirigit per Alfred Julbe, després de sumar la primera derrota de la fase d’ascens dimecres amb l’Alcázar, jugarà diumenge amb el Tíjola, en un matx en què el tècnic recuperarà Souleymane Drame, que ahir es va començar a entrenar amb la resta de companys. Ha estat baixa en els darrers dos enfrontaments i s’ha recuperat més ràpid del que marcaven els pronòstics dels serveis mèdics. El que es presenta com a seriós dubte és Rafa Casals, que al començament del matx de dimecres va tenir una caiguda que li va provocar un esquinç lleu i que no li va permetre seguir jugant. L’alta de Drame podria fer que Julbe decidís no arriscar per no agreujar la lesió.
Aquesta setmana el River portava una trajectòria immaculada fins que va arribar la derrota al poliesportiu d’Andorra davant l’Alcázar. Però els andalusos sí que l’estan mantenint. Amb quatre triomfs en quatre partits jugats, encapçalen la classificació amb 11 victòries i 3 derrotes, i mantenen un còmode avantatge de dos triomfs sobre els seus immediats perseguidors: Caja Rioja, Osca i Alcázar.
Un dels punts en què es fonamenta la dinàmica que segueix durant tota la temporada està en el joc interior, amb Robert Johnson, Edward Cage i Nicholas Maglisceau. També són jugadors importants en el conjunt d’Almeria Federico Bavosi i Víctor Manuel Pérez.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte