Diari digital d'Andorra Bondia
Un instant del comitè parroquial de Demòcrates, ahir al vespre.
Un instant del comitè parroquial de Demòcrates, ahir al vespre.

Eduard Tomàs, nou president del comitè parroquial de Demòcrates a Andorra la Vella


Escrit per: 
Redacció / Foto: Demòcrates

El comitè parroquial d’Andorra la Vella de Demòcrates es va reunirahir al vespre amb la renovació dels càrrecs directius com a punt principal de l’ordre del dia. Així, es va acordar que Eduard Tomàs, militant del partit, agafi el relleu de Jordi Cinca com a president del comitè de la capital. L’acompanyarà, en el càrrec de secretari, Eduard Muñoz, en substitució de Marc Ballestà.

La resta de càrrecs han quedat distribuïts de la següent manera: Sílvia Riva i Noèlia Lucena seran les representants del Ccomitè parroquial a l’executiva del partit, mentre que Alain Cabanes serà suplent.

Tomàs ha assegurat que tant ell com Muñoz assumeixen els càrrecs amb molta “il·lusió, humilitat i responsabilitat”, i ha volgut agrair la tasca realitzada per Cinca i Ballestà, que seran “un referent pel que fa a la seva capacitat de lideratge i perspicàcia política”. Finalment, també ha volgut destacar la implicació de tots els integrants del comitè, per “enriquir l’acció parroquial a Andorra la Vella i enfortir el projecte polític” de Demòcrates.

Andorra
demòcrates
andorra la vella
comitè parroquial

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte