Diari digital d'Andorra Bondia
Xavier Espot es va desplaçar ahir a Montenegro.
Xavier Espot es va desplaçar ahir a Montenegro.

El cap de Govern rep el testimoni per acollir els Jocs del Petits Estats al 2021


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, va recollir ahir a la nit a la localitat de Budva, Montenegro, el testimoni per acollir a Andorra els propers Jocs dels Petits Estats el 2021. Espot, acompanyat del President del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, van rebre el traspàs de la bandera olímpica de la mà del President del Comitè Olímpic de Montenegro, Dušan Simonović, en la cerimònia de clausura presidida pel President del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, i del President del Comitè Olímpic Europeu, Janez Kocijančič.

El cap de Govern s'ha mostrat convençut que Andorra pot acollir un esdeveniment d'aquestes característiques i que la gran majoria de les instal·lacions ja estan preparades per als tercers Jocs que acollirà el Principat. Aquestes mateixes paraules de confiança van ser traslladades al President del Comitè Olímpic Internacional en un sopar de treball on va assistir el cap de Govern.

Xavier Espot, s’ha desplaçat a Montenegro per encoratjar els esportistes andorrans. Ahir es va poder trobar un cop més amb la delegació per felicitar-los pels bons resultats obtinguts que superen les expectatives previstes. En aquests Jocs de Montenegro, Andorra ha assolit un total de 18 medalles de les quals 3 són d'or. Una més que el total de trofeus aconseguits a San Marino l'any 2017 i dues medalles més de la màxima categoria.

El cap de Govern ha destacat que aquests resultats són un bon senyal de cara al món esportiu andorrà, ja que aquest cop el Principat estava representat per una delegació més jove i amb menys esportistes que en les passades edicions.

Espot s'ha mostrat partidari de seguir recolzant esdeveniments d'aquests tipus que són un excel·lent exemple dels valors olímpics com la solidaritat, l'amistat i el respecte.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte