Diari digital d'Andorra Bondia

El cap de Govern visita els malalts de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i visita per primera vegada la residència el Cedre


Escrit per: 
Agències


El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha visitat aquest dijous  la residència socio-sanitària El Cedre i a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell (HNSM).

Durant la visita han vist alguns dels malalts ingressats al centre i a la planta de pediatria. A la unitat de maternitat han conegut els 6 infants nascuts per aquestes dates i han conversat amb els seus familiars, a qui els han lliurat uns regals pels nadons. Bartumeu ha estat acompanyat  de la ministra de Salut, Benestar i Treball Cristina Rodríguez, del subsíndic general Esteve López, i del director del SAAS Carles Constante, entre altres.

El cap de Govern també ha aprofitat el dia per anar a visitar per primera vegada la residència socio-sanitària El Cedre. El director de la residència, Ernest Saiz, ha mostrat les principals instal·lacions. Bartumeu ha aprofitat la visita per felicitar el Nadal als residents durant l'esmorzar conjunt que s'ha celebrat al centre.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte