Diari digital d'Andorra Bondia

El CFPA lamenta que es posi en dubte la professionalitat del cos


Escrit per: 
Redacció

El Col·lectiu de Funcionaris de la Policia (CFPA) va emetre ahir un comunicat en què expressen el seu suport ”incondicional als membres de l’àrea de Policia Criminal” i a la tasca que duen a terme en la investigació sobre els fets ocorreguts a casa del ministre Jordi Cinca el mes de maig passat.

D’aquesta manera, aquest col·lectiu surt al pas de les acusacions fetes per l’altre sindicat policial en què criticaven la feina feta exigint que se’n derivessin “responsabilitats”.
En aquest sentit, des del CFPA posen en relleu que “lamenten profundament” la utilització d’aquest cas per “posar en dubte la capacitat i professionalitat” del cos. En aquest sentit assenyalen que els esforços han d’anar cap a la resolució d’aquest cas, a través de la identificació i detenció de l’autor o autors dels fets.
Des del CFPA posen de manifest que un sindicat ha de lluitar pels interessos dels afiliats però “des d’una posició de responsabilitat, apolítica, creant un bon ambient de treball, serenor i harmonia”. En aquest sentit, afegeixen que “no es pot donar peu a crítiques especulatives” que desacreditin el cos, “causant el cansament dels seus membres en veure com de manera cíclica es tornen a reproduir fets que crèiem superats”.
Així mateix, assenyalen que els suggeriments han de fer-se arribar als interlocutors escaients i a través d’“una actitud constructiva, i no des de posicions extremes i tancades al diàleg”. En aquest sentit el col·lectiu manifesta que continuaran fent “arribar els suggeriments, les demandes o les queixes directament als nostres interlocutors”.
Finalment, des del CFPA posen en relleu que la imatge de “professionalitat de tots els components del cos està prou demostrada” al llarg dels anys d’existència “en ser la seguretat del país un referent a tot arreu”. I conclouen que continuaran treballant “amb esforços i professionalitat”.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Al menys tenen un sindicat que es defensen públicament

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte