Diari digital d'Andorra Bondia
Assistents a la reunió del comitè bilateral Fulbright.
Assistents a la reunió del comitè bilateral Fulbright.

El comitè bilateral Fulbright celebra la reunió de seguiment


Escrit per: 
Redacció/Foto: Govern d'Andorra

El comitè bilateral Fulbright Andorra va celebrar ahir la reunió anual al consolat general dels Estats Units d’Amèrica (EUA) a Barcelona. La trobada la van encapçalar els dos copresidents, la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i el cònsol general dels EUA a Andorra amb residència a Barcelona Robert John Riley. 
També van estar-hi presents el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, la directora d’Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l’Estudi i del Programa Fulbright Andorra, Meritxell Gallo, i el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau.
La trobada va servir per fer el seguiment dels programes associats a aquest conveni entre Andorra i els EUA com són els ajuts en màster i doctorat per andorrans que cursen els estudis als EUA o el programa d’assistents de conversa en llengua anglesa.
Les dues delegacions van coincidir en posar en relleu les excel·lents relacions mantingudes fins al moment i van mostrar la voluntat de donar continuïtat i enfortir la cooperació en el futur.

comitè
Fulbright
seguiment
reunio
celebra

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte