Diari digital d'Andorra Bondia

El comitè directiu del PS decidirà el 25 de gener la convocatòria d'eleccions primàries


Escrit per: 
Agències

El Partit Socialdemòcrata ha convocat una reunió del comitè directiu per al pròxim 25 de gener on s'analitzarà la situació política i es decidirà sobre la convocatòria d'eleccions primàries per designar el candidat a cap de Govern.

D'aquesta manera, el partit comença a preparar els comicis anticipats anunciats per Jaume Bartumeu durant el missatge de Cap d'Any, i que són conseqüència del 'refús per part de Coalició Reformista a establir un pacte que permetés mantenir la legislatura', tal com va assenyalar el cap de Govern.
La reunió del comitè directiu ha estat acordada pel comitè executiu reunit el passat 7 de gener, ja que el reglament del PS estableix que la convocatòria de les eleccions primàries l'efectua el comitè executiu per acord del comitè directiu. Segons la convocatòria feta pels partit, el reglament també indica que el calendari s'ha de fixar en la convocatòria i que la durada de tot el procés no ha d'excedir de 30 dies naturals. Per aquest motiu, el 25 de gener el comitè directiu haurà de decidir si es convoquen o no les eleccions primàries i, en cas afirmatiu, el calendari que s'haurà de seguir

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

sembla ser que el sr bartomeu i el sr goya están crispats entre ells.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte