Diari digital d'Andorra Bondia
El Comú amplia el termini per presentar ofertes per a Arcalís
El Comú amplia el termini per presentar ofertes per a Arcalís

El Comú amplia el termini per presentar ofertes per a Arcalís


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

El Comú d’Ordino ha ampliat el termini de presentació d’ofertes al concurs públic per a la selecció d’un soci privat que adquirirà la majoria del capital social de Secnoa i per a la concessió administrativa de l’ús privatiu dels béns que integren el camp de neu d’Arcalís. El període per entregar les propostes finalitzava demà, però alguns interessats a participar-hi van demanar disposar de més temps per poder analitzar tota la informació. Davant d’aquesta petició, el Comú ha decidit ampliar el termini fins al 22 de gener del 2018, a les 12 hores. L’obertura dels plecs es farà el mateix dia a les 12.15 hores.
Fins a principis de setmana havien retirat el plec de bases quatre interessats, segons va informar la corporació. Entre aquests, hi hauria Joan Viladomat, l’accionista majoritari de Saetde. Cal recordar que el concurs públic per incorporar un privat a l’estació es va impulsar davant l’interès mostrat per l’empresari de la neu. Algunes fonts van explicar que Viladomat preveu presentar-s’hi com a Saetde i en solitari i, per tant, sense comptar amb col·laboracions de societats estrangeres. Mountain Peak Developments, l’empresa radicada a Andorra que s’havia ofert a través de contactes amb Liberals d’Andorra a captar inversors privats per a l’estació, també ha exposat la voluntat de prendre-hi part. 
Per accedir al plec de bases, es va fixar un preu de 700 euros en suport paper i 500 euros en suport informàtic. Cal remarcar, però, que retirar aquesta documentació no implica obligatòriament que els privats acabin formalitzant una oferta.
El concurs públic que ha de permetre l’entrada d’un soci privat a Ordino-Arcalís preveu una aportació mínima, per part d’aquest inversor, de 3 milions d’euros, fet que suposa que passaria a obtenir un 76% de les accions de Secnoa, aproximadament. El capital social de Secnoa, després de l’ampliació de capital, seria d’un mínim de 3.947.368 euros. Això permetria fer front a les inversions previstes al pla director, que pugen a 10 milions d’euros. D’aquest import, un màxim de 7 milions es podrien finançar a través de deute, amb la garantia de l’inversor, i els 3 milions restants correspondrien a l’aportació mínima del privat en l’ampliació de capital.

Comú
amplia
ofertes
arcalís
presentar

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte