Diari digital d'Andorra Bondia
Sessió del consell de comú, ahir al matí.
Sessió del consell de comú, ahir al matí.

El Comú aprova la reforma del carrer Major i la plaça de l’església per 500.000 €


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

El pla d’inversions del Comú de la Massana per aquest 2019 continua endavant per poder donar compliment a totes les actuacions previstes. Ahir es van aprovar en sessió de Comú els plecs de condicions per les obres de reforma del carrer Major i la plaça de l’església. Amb aquestes obres es pretén millorar l’accessibilitat, a més d’embellir tota la zona. L’actuació es completarà amb la renovació de l’enllumenat i el reforçament de la senyalització. Cal tenir en compte que es tracta d’una via molt utilitzada pels massanencs, ja que és un dels accessos principals a les escoles. És per això que els treballs es portaran a terme els dos mesos d’estiu, per no entorpir el pas durant el període escolar. Es preveu que la inversió estigui al voltant dels 500.000 euros.
Pel que fa a la carretera de l’Aldosa, es tirarà endavant una nova fase, en aquest cas per millorar un revolt a la sortida del poble, en direcció a Anyós. El Comú també va  donar llum verd a convocar la licitació d’aquestes obres, que segons les estimacions, costaran al voltant dels 200.000 euros.
Entre altres temes, ahir també es va aprovar la modificació del conveni de col·laboració amb el Comú d’Ordino per poder millorar el funcionament de la deixalleria de les Valls del Nord.
D’altra banda, es van aprovar diverses modificacions del POUP per ajustar els límits d’algunes unitats d’actuació, donant compliment a l’informe de la comissió tècnica d’Urbanisme.

reforma
carrer Major
aprova
Comú
plaça
església

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte