Diari digital d'Andorra Bondia

El Comú aprova la segona fase del Prat del Riu per 3,8 milions d’euros


Escrit per: 
Agències

El Comú de Canillo ha aprovat l’execució de la segona fase de les obres de l’aparcament del Prat del Riu, una actuació que té un pressupost de prop de 3,8 milions d’euros. Els treballs se centraran en la construcció de dues de les tres plantes que tindrà l’edifici. Al mateix temps, es faran els acabats per “embellir la zona”, segons la cònsol menor, Mònica Bonell.

L’actuació s’ha aprovat amb els vots en contra de l’oposició. En aquest sentit, el líder de la minoria, Xavier Riba, ha argumentat que no és necessària aquesta inversió davant la situació en què es troben les finances de la corporació. A més, tot i que el cost estimat és de 3,8 milions d’euros, l’oposició creu que acabarà sent superior.
La previsió del Comú és que aquest aparcament estigui totalment acabat d’aquí a uns setze mesos, segons ha explicat el conseller de la majoria, Salvador Brillas. A més, Brillas ha indicat que se solaparan les dues fases de l’obra.
Els treballs s'han iniciar a finals d’estiu de l’any passat i han de permetre disposar de 200 places d’aparcament cobertes i una plaça de 2.250 metres quadrats. En un futur es preveu la possibilitat de construir un hivernacle, a més d’un edifici de serveis. La previsió del Comú és que el projecte tingui un cost total de 5,3 milions d’euros.
D’altra banda, durant la sessió de Comú de Canillo també es s'ha decidit modificar els preus públics d’alguns tallers, tal com estan fent la resta de corporacions. Així mateix, els consellers han aprovat un augment de tres euros en les classes de música per als infants i de cinc euros per als adults. L’objectiu és anar equiparant de mica en mica el preu que paga el ciutadà amb el cost real del servei. Aquest, però, no és l’únic canvi que es va introduir. De fet, la corporació ha decidit donar de baixa quatre activitats, en concret el ioga i el tai-txi per a adults, la informàtica per a infants i el grup de perfeccionament de rítmica per falta de demanda. Des de la corporació s’està estudiant la possibilitat d’incorporar altres activitats, com el futbol sala, el bàsquet per a infants i el teatre per adults.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte