Diari digital d'Andorra Bondia

El Comú d'Andorra la Vella no preveu cobrir la vacant deixada per la directora de social a curt termini


Escrit per: 
Agències

El conseller de Social del Comú d’Andorra la Vella, Joaquim Valera, va manifestar ahir que ara per ara per la majoria comunal no és prioritari trobar un substitut a la directora del departament, Magda Mata, que va renunciar al càrrec per passar a desenvolupar una tasca d’assessora del Govern.

Valera va assenyalar que en aquests moments l’àrea de Social s’ha marcat altres prioritats immediates, com per exemple tirar endavant els diferents projectes d’activitats per a la gent gran i la infància o la posada en marxa dels pisos del casal Calones.

El conseller de Social va insistir que precisament ara fa uns mesos es va aprovar una reestructuració del departament amb la qual es va nomenar una cap de l’àrea de Social, Montserrat Altimir, i que per tant el departament pot continuar funcionant de manera correcta i efectiva sense que sigui ara com ara urgent fer el nomenament d’un nou director.

A més a més, Valera va remarcar que la baixa de Mata és efectiva des del 31 de juliol i que per tant, en haver coincidit en període de vacances, la majoria tampoc no ha entrat a valorar aprofundidament aquesta substitució.

El conseller de Social va recordar que el departament de Social és un dels més importants de la corporació, ja que hi ha un total de 160 persones que en conformen l’organigrama, que treballen en tres grans àrees, com són social, infància i gent gran.

Malgrat lamentar la baixa de Mata, Valera va remarcar que la seva experiència aplicada al Govern tindrà sens dubte una repercussió més gran en benefici de la població.

Cursos per a la gent gran

El Comú d’Andorra la Vella torna a oferir els cursos per a la gent gran, que es distribueixen en tres grans àrees: ment, cos i expressió. Els cursos són bàsicament els mateixos que l’any passat, però, tal com va destacar Valera, se’ls ha de donar continuïtat ja que van ser tot un èxit, amb unes 300 persones inscrites. El desig que té la corporació, tal com va explicar el conseller, és que la xifra de participació augmenti aquest any. Els preus són simbòlics i fins i tot hi la possibilitat de beneficiar-se d’una exoneració.

 

 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte