Diari digital d'Andorra Bondia
El comú de Canillo confia que es puguin iniciar les obres de la plataforma la setmana que ve
El comú de Canillo confia que es puguin iniciar les obres de la plataforma la setmana que ve

El comú de Canillo confia que es puguin iniciar les obres de la plataforma la setmana que ve


Escrit per: 
Agències/Foto: M.M.

Després que aquest divendres passat s’hagi tancat el període d’al·legacions contra la plataforma esquiable de Soldeu, el comú de Canillo considera que el procés està seguint tots els passos correctament. El cònsol menor, David Palmitjavila, ha indicat que les al·legacions presentades pel màxim accionista de Saetde, Joan Viladomat, ja s’han transmès a Govern i l’executiu ja està estudiant si s’estimen o no. En aquest sentit el cònsol menor entén que el comú ha “seguit tots els passos correctament” i que per tant indica que “si tot continua amb normalitat, en principi la setmana que ve es podria donar el tret de sortida a la construcció de la plataforma”.  

El cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, ha explicat aquest matí que el procés per engegar les obres de construcció de la plataforma esquiable de Soldeu continua “amb total normalitat”. Palmitjavila ha confirmat que durant el període d’exposició pública, que es va tancar aquest divendres passat, es van rebre al·legacions de la família Viladomat, màxim accionista de Saetde. De fet, aquestes al·legacions ja s’han transmès a Govern i l’executiu ja està estudiant si s’estimen o no. El procés de construcció queda ara a l’espera d’aquesta resposta, que en principi es donarà la setmana que ve. 

En aquest sentit el cònsol menor entén que el comú ha “seguit tots els passos correctament” i que per tant tot el projecte de construcció està “dins la normalitat” i podrà continuar el calendari establert perquè el 2019 la plataforma esquiable sigui una realitat. Palmitjavila indica que el comú no té cap pla be perquè “es creu amb el projecte actual hi ha moltes ganes de tirar-lo endavant”. És per això que indica que “si tot continua amb normalitat, en principi la setmana que ve es podria donar el tret de sortida a la construcció de la plataforma”. 

Cal recordar que el Comú de Canillo és el màxim accionista d'Ensisa, la societat que està darrere de la construcció de la plataforma esquiable de Soldeu. Tot plegat ho ha explicat el cònsol menor durant la celebració de la vint-i-novena edició del concurs de gossos d'atura celebrat aquest matí als Planells del Mereig.

Canillo
obres
setmana que ve
confia

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte