Diari digital d'Andorra Bondia
El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, en una compareixença anterior.
El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, en una compareixença anterior.

El Comú d’Encamp està disposat a cedir els pisos de Gevivasa


Escrit per: 
Agències / Foto: T.N.

El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, està disposat a cedir els pisos de Gevivasa, situats al Pas de la Casa, “si són necessaris i han de donar un servei per realment intentar solucionar tot el problema de l’habitatge”.
No obstant això, per Torres aquesta iniciativa “probablement poc ajudarà a solucionar el problema que tenen a Andorra i a Escaldes”, les dues parròquies on és més difícil trobar un habitatge de lloguer a un preu accessible. “Es necessita un estudi més acurat”, va apuntar, ja que la demanda se centra a les parròquies centrals i la disponibilitat augmenta a les parròquies més altes.
“Si el problema es traslladés al Pas de la Casa”, va continuar el cònsol, i les persones que viuen al Pas de la Casa tinguessin dificultats a l’hora de trobar pis, “el Comú sí que hauria d’actuar i, conjuntament amb el Govern, mirar a veure què podríem fer”. En canvi, “les persones que estan treballant a Andorra i Escaldes, per molt que els oferim un pis social al Pas de la Casa, difícilment hi pujaran a viure”.
Al contrari que els pisos de Jovial a Andorra la Vella, els apartaments del Pas de la Casa no van ser concebuts com a pisos socials, sinó com a habitatges amb un preu de lloguer més baix que el de la resta del mercat. Com va recordar el cònsol major encampadà, es va fer una primera subhasta però “no shi va presentar ningú” i “ara estàvem analitzant una segona opció per treure’ls a subhasta”.
Aquest dimecres els consellers de PS+Independents al Comú d’Encamp van proposar a la corporació posar a disposició del Govern els pisos de Gevivasa, quinze apartaments al Pas de la Casa que actualment no tenen cap ús. Torres creu que la iniciativa és bona i des del Comú d’Encamp estan disposats a analitzar-la, però alhora veu que els consellers de PS + Independents juguen amb el fet que les dues propostes haguessin sortit de mans del seu partit quan governaven encara que no fossin el mateix, “fent una mica de demagògia amb el tema”.

Comu d'Encamp
gevivasa
cedir
pisos
disposat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte