Diari digital d'Andorra Bondia
Un Consell de Comú anterior al celebrat ahir a la Massana.
Un Consell de Comú anterior al celebrat ahir a la Massana.

El Comú destina 1,4 milions a EMAP per fer diverses inversions


Escrit per: 
Redacció / FOTO: C. LM

Les futures inversions a la parròquia van centrar ahir la sessió de Consell de Comú de la Massana i també ho faran la pròxima sessió, que es convocarà d’aquí a 15 dies i en què s’adjudicaran obres tan destacades com la reforma i embelliment del carrer Major i plaça de l’Església. Ahir es va donar llum verd a l’adjudicació dels treballs de refecció de voreres de la parròquia, per un import de 142.807 euros. D’aquesta manera es continua amb el pla de renovació de voravies, per facilitar el pas dels vianants i l’accessibilitat.

També es va adjudicar la construcció de dos dipòsits d’aigua potable i la canalització al Coll de la Botella, a Pal. L’import ascendeix a 269.817 euros. Una altra partida adjudicada va ser la corresponent als treballs d’eixample d’un nou tram de la carretera de l’Aldosa, en aquest cas, per un import de 256.803 euros. A banda de les adjudicacions, també es va aprovar la licitació pels treballs de reforma i embelliment de la plaça de la Ciutadania. El concurs públic sortirà la setmana que ve al BOPA. Tant majoria com minoria van destacar la importància de tots aquests treballs per millorar els serveis públics.
Pel que fa a l’estació, el Comú farà una aportació d’1,4 milions d’euros a EMAP SAU. Aquest import, que surt de la Tresoreria, es destinarà a la neu de cultiu i a la millora de pistes. El cònsol va destacar que l’estació ja fa set temporades que tanca amb beneficis, per la qual cosa pot tirar endavant un pla d’inversions que es completa amb l’aportació del Comú, propietari únic de la societat.

 

 

Comú de la Massana
la Massana
EMAP

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte