Diari digital d'Andorra Bondia
El punt de gestió s’ubicarà a l’aparcament Centre Ciutat-Prat de la Creu.
El punt de gestió s’ubicarà a l’aparcament Centre Ciutat-Prat de la Creu.

El Comú destinarà 126.900 euros a un local tècnic per a Meritxell


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

El Comú d’Andorra la Vella destinarà 126.983 euros als treballs d’adaptació d’un local tècnic per ubicar-hi un sistema de control centralitzat per a les instal·lacions de l’avinguda Meritxell. Aquest centre s’habilitarà a l’aparcament Centre Ciutat-Prat de la Creu i permetrà gestionar totes les dades que es rebin de l’eix (com ara el comptatge de persones o les càmeres de videovigilància).
També des d’aquest punt es podrà modular l’enllumenat (els fanals poden tenir més o menys intensitat i fer llum de diferents colors), el rec dels espais verds i programar el fil musical. La intenció de la corporació de la capital és que aquest centre de gestió pugui estar enllestit a finals d’any. 
Per altra banda, el Comú va convocar un concurs nacional per adjudicar el subministrament i els treballs d’instal·lació d’elements informatius de places lliures d’aparcaments de la parròquia d’Andorra la Vella. L’objectiu és col·locar panells informatius en temps real des de la Margineda fins a Escaldes-Engordany (a la rotonda del km 0) per tal de donar la màxima informació als turistes i evitar que hagin de perdre temps per poder estacionar. El projecte donarà a conèixer tant les places públiques com les privades i serà complementari a una app. Actualment hi ha a la parròquia 5.000 places d’aparcament de les quals 3.300 són públiques i 1.600 són privades. La majoria comunal treballa perquè la iniciativa estigui operativa per Nadal.

Comú
destinarà
local
tècnic
Meritxell
126.900 euros

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte