Diari digital d'Andorra Bondia

El Comú d’Ordino reitera que cal instal·lar radars a la Farga Rossell


Escrit per: 
Redacció


El ministre d’Interior, Víctor Naudi, va continuar ahir la seva visita a les administracions locals per conèixer els neguits dels responsables comunals.

Poc han canviat les preocupacions dels cònsols d’Ordino, que des de la seva entrada al Comú han demanat a aquest ministeri més control de la velocitat a la CG-3 a l’alçada de la Farga Rossell.
Naudi va recollir aquesta preocupació i va especular sobre la possibilitat d’instal·lar controls esporàdics a la via com a mesura dissuasiva. Donat que la col·locació d’un radar fix suposa un alt cost, des del ministeri proposen com a solució instal·lar radars mòbils de manera alterna per controlar la velocitat en aquest tram.
D’altra banda, en la trobada també es va parlar de la reducció dels actes incívics a la parròquia. Des de la corporació es va destacar que aquest tipus d’actes han disminuït des de l’estiu del 2008 gràcies a una actuació coordinada entre la policia i el Comú.
Un altre dels punts tractats, també lligat a la seguretat ciutadana, va ser la petició dels cònsols d’incrementar la seguretat durant les festes del Roser d’Ordino. En aquest sentit, es va demanar un desplegament d’agents més ampli per evitar malifetes o actes vandàlics més greus.vandàlics més greus.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte