Diari digital d'Andorra Bondia

El Comú espera que l’ampliació de l’escola comenci el 2013


Escrit per: 
Agències / Foto: M. T.

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, va explicar que després de fer una recerca de terrenys per a la construcció de la nova escola, l’opció més probable serà l’ampliació del centre actual.

Per això s’utilitzaran parcel·les comunals ja cedides al Govern i també de privats. Encara falta la resposta de dos propietaris i per aquest motiu es preveu que la decisió no es tanqui fins la setmana que ve. Així ho va comunicar durant el Consell d’Infants celebrat ahir.
Mandicó va valorar positivament aquesta opció ja que “l’important és que d’una vegada per totes es puguin aplegar tots els alumnes en un sol lloc”. Es preveu que les obres comencin a principis del 2013, “tant si es fan en un lloc com en un altre”, i que en dos anys estiguin acabades. El cònsol espera que es faci una infraestructura suficientment gran “per estar tranquils per uns quants anys”.
Els infants també van demanar millores en el camí escolar, el parc infantil, les parades de transport públic i un espai perquè els alumnes puguin fer un hort. En relació amb les parades de bus, el cònsol menor, David Palmitjavila, es va mostrar disposat a acabar amb el greuge comparatiu que pateix Canillo tant a nivell de freqüències com de preu i facilitats d’accés. A més va anunciar noves accions relacionades amb els aparcaments per facilitar que els pares deixin i recullin els fills. Els alumnes també van proposar un intercanvi cultural amb Zhangjiajie (poble xinès agermanat amb Canillo). Al juliol hi ha una reunió amb representants de la localitat.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte