Diari digital d'Andorra Bondia

El Comú fa un balanç positiu de la Setmana del comerç


Escrit per: 
Redacció / foto: D.P


Els comerços de la Massana van participar des del 26 de març fins al 5 d’abril en la Setmana del comerç, que sota el lema Comprar a la Massana té premi tenia per objectiu promocionar els establiments de la parròquia.

En aquest sentit, el conseller David Baró va explicar ahir que “tenim clar que la col·laboració entre el sector públic i privat és la clau de l’èxit. Les accions que tira endavant el Comú estan arribant a bon port perquè comptem amb la participació activa dels comerciants, a qui agraeixo la implicació.”
Durant tots els dies que ha durat la campanya, els clients han rebut unes butlletes per participar en el sorteig d’un viatge i de molts altres regals. En total s’ha editat 10.000 butlletes, bona part de les quals han retornat omplertes. Els dies en què se’n va repartir més van ser els festius de Setmana Santa, de dissabte a dilluns, en què l’afluència de públic va ser més elevada.
Baró va explicar que “els comerciants s’han fet seva aquesta acció comercial i, a banda de les butlletes, han ofert promocions, descomptes i altres atractius als clients”.
D’altra banda, dissabte es va celebrar el Mercat al carrer a la plaça de les Fontetes, una activitat complementària a la Setmana del comerç i que va tenir “força acceptació”, segons el Comú.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte