Diari digital d'Andorra Bondia
Sessió del consell del comú de la Massana.
Sessió del consell del comú de la Massana.

El Comú instal·larà càmeres de seguretat en les principals avingudes


Escrit per: 
M.S. / Foto: Comú de la Massana

El Comú instal·larà càmeres de videovigilància a les tres avingudes principals de la Massana per tal de prevenir i dissuadir els actes vandàlics i accions incíviques. Així ho va explicar ahir el cònsol major, David Baró, després de la sessió del consell de Comú en què es va aprovar per unanimitat un crèdit extraordinari de 9.860,53 euros per adquirir aquestes càmeres. 

En aquesta línia, Baró, que va precisar que bàsicament es tracta de problemes d’abocaments i de certs punts de recollida d’escombraries on molt sovint s’hi deixa material que no han d’anar allà, va destacar que el crèdit extraordinari no generà deute, ja que es finança amb d’altres partides disponibles.
El conseller de la minoria demòcrata, Albert Esteve, va donar suport a la mesura i va destacar que es tracta d’una iniciativa “més que res a nivell preventiu”, ja que “si hi ha càmeres sembla que es pot limitar que hi pugui haver cert tipus de vandalisme i accions incíviques”.
D’altra banda, la corporació, també per unanimitat de tots els consellers, va donar llum verd al reglament de regulació de l’estacionament de caravanes, vehicles camperitzats i autocaravanes. La consellera de Via Pública, Parcs i Jardins i Circulació, Eva Sansa, va recordar que hi ha vehicles d’aquestes característiques que estacionen a diferents punts de la parròquia gairebé de forma permanent, i va explicar que amb el nou reglament ho podran fer només fins a la mitjanit, ja que després “hauran d’anar al lloc indicat per a aquests vehicles”, ja siguin estacionament especialment habilitats per a ells o càmpings.

Comú
instal·lar
càmeres de seguretat
avingudes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte