Diari digital d'Andorra Bondia

El Comú preveu un pressupost de 10 milions, un 15% inferior al del 2011


Escrit per: 
M. S. C.

El nou equip que està al capdavant del Comú de Canillo està elaborant un pressupost per a aquest 2012 que serà entre un 10% i un 15% més baix que el del 2011.

El cònsol major, Josep Mandicó, va explicar que cal aplicar aquesta reducció “per força”, ja que així ho recomana la previsió d’ingressos. En concret, els comptes per a aquest any ronden els 10 milions d’euros. Això farà que només es prevegin “petites” inversions.
Una de les obres que hauran d’acabar serà l’aparcament del Prat del Riu. El cònsol major va indicar que no hi haurà gaires canvis en els treballs que encara queden per fer, com ara la construcció de la plaça. El que també es rebaixarà seran els salaris dels cònsols i consellers. Mandicó no va voler indicar encara de quant es tractarà, però va recordar que era un dels punts que ja es van anunciar durant la campanya electoral. El pressupost s’aprovarà en el proper consell de comú, el 15 de febrer.
En la sessió de comú d’ahir es va aprovar la composició de les comissions. El cònsol major va indicar que per configurar-les s’ha seguit el mateix criteri que es va adoptar per fer la llista. Encara que tots els consellers poden assumir qualsevol comissió, s’ha optat per posar al capdavant de cadascuna la persona més preparada per a cada matèria. Marc Casal presidirà la comissió de Finances i Administració; Sandra Balcon, de Social i Joventut; Meritxell Alcobé, de Turisme i Comerç; Salvador Brillas, d’Obres i Medi Ambient, i Josep Mandicó, d’Urbanisme.
També es van nomenar els representants del Comú a la comissió rectora del Palau de Gel, que seran David Palmitjavila, Marta Bonell i Àlex Mitjana, i dels ciutadans (Marta Torres i Ramon Palmitjavila). Els consellers delegats del Comú al consell d’administració d’Ensisa seran Josep Mandicó i David Palmitjavila, i també Xavier Jordana, Francesc Areny, Joan Torres i Òscar Casal.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte