Diari digital d'Andorra Bondia
Una reunió anterior del consell del Comú.
Una reunió anterior del consell del Comú.

El Comú tanca el primer semestre amb 1,8 milions de superàvit


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

Durant el consell de Comú de la Massana d’ahir al matí es va exposar la liquidació del primer semestre del 2019, que presenta un superàvit d’1,8 milions d’euros. Com va explicar el cònsol major, David Baró, aquesta xifra es reduirà a finals d’any, ja que queden inversions pendents de liquidar, i se situarà en els 636.174 euros. “Estem seguint la línia dels últims vuit exercicis, amb un pressupost realista. Sempre hem tingut una liquidació amb més ingressos que despeses, cosa que ens permet augmentar la tresoreria i reduir deute”, va explicar el cònsol major i també responsable de la conselleria de Finances. Baró va remarcar que des del 2012 l’endeutament s’ha reduït en 31 milions d’euros, 21 sense tenir en compte l’operació d’emissió de preferents, i s’ha passat dels 43 milions de fa vuit exercicis als 12,3 actuals.

Un altre dels temes de la sessió d’ahir va ser la proposta  de declarar deserts dos concursos públics: la reforma i embelliment de la plaça de l’edifici administratiu i la refecció del servei d’abastament de la captació dels Hortons. 
El motiu és que només s’ha presentat una empresa a cadascun dels edictes i amb un import que sobrepassava l’estimació pressupostària del Comú. Majoria i oposició van coincidir a declarar deserts els concursos, ja que són obres que no són urgents i que es poden traslladar al pròxim exercici.

Comú
primer semestre
superàvit

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte