Diari digital d'Andorra Bondia

El Consell debatrà l’1 de març l’esmena del PS a la retallada


Escrit per: 
Redacció


La junta de presidents va decidir obrir el període de sessions parlamentàries el dia 1 de març convocant un Consell General ordinari per a aquesta data.

En aquesta sessió hi passaran el debat i la votació de l’esmena a la totalitat del projecte de llei de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata i el debat i la votació del projecte de llei de modificació de la tarifa general de taxes sobre el consum (la que incrementa el preu del tabac), i l’obertura del termini de presentació d’esmenes.
La reunió també va servir per repartir els projectes de llei en curs en les diferents comissions legislatives. La comissió d’Interior tractarà el projecte de llei de modificació de la Llei qualificada d’immigració; la de Política Territorial, el projecte de llei de suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades de les actuacions addicionals fetes pel Govern en la campanya de pavimentació o reforç de les calçades de les carreteres generals i secundàries i dels carrers (any 2011), amb motiu de l’acabament de diverses obres de la xarxa viària nacional; i la comissió d’Economia, el projecte de llei de modificació de la Llei general de l’allotjament turístic.
Després de la trobada de la junta de presidents es va reunir la Sindicatura, la qual va admetre a tràmit la proposició de llei de la nacionalitat presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte