Diari digital d'Andorra Bondia
L'acte de benvinguda als participants en la trobada.
L'acte de benvinguda als participants en la trobada.

El Consell General acull la trobada oficial de la Xarxa de joves parlamentaris de l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE


Escrit per: 
Redacció / Foto: Consell General

El Consell General acull aquest divendres la trobada oficial de la Xarxa de joves parlamentaris de l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE, en què participaran una vintena de parlamentaris menors de 35 anys de 10 països membres de l’OSCE-PA. Concretament seran tres sessions de treball que serviran per preparar la Sessió anual de l’Assemblea que tindrà lloc al juliol a Birmingham així com per elaborar una proposta de Declaració d’Andorra que es sotmetrà a votació dels participants. 

Així, en la primera sessió, moderada per la Representant especial de joventut de l’OSCE-PA, Farah Karimi (diputada holandesa), s’analitzarà el punt suplementari sobre joventut que se sotmetrà a votació a la sessió de Birmingham. En la segona sessió de treball, els joves parlamentaris tindran l’oportunitat de presentar les polítiques nacionals de joventut respectives, quins són els principals reptes a què s’enfronten, com treballen els respectius parlaments per la joventut i quina és la representació dels joves dins dels respectius partits polítics. I en la tercera es treballarà en la Declaració d'Andorra, un document que, entre d'altres, pretén promoure la participació dels joves parlamentaris dins l’OSCE-PA i la seva incidència dins de l’organització,  l’elaboració d’una estratègia i un pla per a la joventut o l’adopció de mecanismes de control per fomentar una millor comunicació i transparència sobre el treball que realitza l’Assemblea parlamentària de l’OSCE en matèria de joventut.

Aquesta és la tercera reunió de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCEPA que es va constituir el mes de desembre de l’any 2021. En l’última reunió, celebrada el passat mes de febrer a Viena, Roger Padreny fou escollit membre del Comitè executiu de la Xarxa de joves.

Aquesta tarda s'ha celebrat l’acte de benvinguda als participants per part del membre de la delegació del Consell General a l’Assemblea parlamentària de l’OSCE i membre del Comitè executiu de la Xarxa de joves parlamentaris, Roger Padreny, juntament amb la síndica general i la subsíndica general els participants en aquesta trobada. A la recepció també hi han assistit els membres de la delegació del Consell General a l’OSCE-PA, Sandra Codina i Joan Carles Camp, a més dels consellers generals, Mònica Bonell, Berna Coma, Carles Sánchez, i de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach i l’Ambaixador a l’OSCE, Jaume Serra.

Consell General
acull
Trobada
oficial
Xarxa de joves parlamentaris de l’Assemblea Parlamentària de l’OSCE

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Tan joves no em semblen a la foto, deu ser la llum....

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte